Monday, January 03, 2011

2011

wah. 2011 dah kan.
hepi new year you ols.
stended la, new year je azam baru,
new year je azam baru, azam baru jek new year.
80% saye jamin,azam baru tu mesti recycle yg last year punye. teehee.

tak. azam saye tak same tiap tahun. lain2.
kalo berani, nanti den kabo kan. erk!

wah. rujuk entri di bawah, sgt lame rase nye saye berada di malaya.
itu rezki namenye.rezki makan kat hotel and bonus enrich.time kaseh pet.. sampai badan pun terasa mcm dah di-pam2.
hasilnye, balik miri dgn muke tembam.

nak share azam tahun baru anda?
since sume org pun create azam di thn baru dan berjaye laksane kannye only 30 to 50% (ok la tu), saye pun copy-cut-paste jek kpi last year. cume mungkin ubah nombor or tmbh tolak mane yg kurang/lebih, hehe.

1. insyaallah, nak berubah menjadi seorg yg lebih baik sebagai khalifah, anak, kakak, dan pekerja. dh idup kat dunia ni lebih suku abad, tapi dah bersedia ke untuk menhadapi mati. mati itu pasti.

2. insyaallah..bertemu jodoh dan mengembangkan susur galur keluarga encik rusli.. kate pendek:kahwen.. (saye suke ni). eh eh.. errrrr

3.
nak luaskan pemandangan .. ke negeri orang.. insyaallah..

4.
lose some more weight .. ngeeee~


ade lagi? ini yg basis saje. heh. byk lagi list yg tertunda. azam/kpi perlu disusuli dgn nombor dan timeline, baru lah ade semngat ke arah objektip sebenar.

oh ye. azam thn lepas, 50% of it, dh tercapai!... work harder for this year!

till then, see you.

(yg x dpt dipisahkan.. asek2 drama korea. udah2 le tu along oiiii)


2 comments:

Harteeny said...

ALL THE BEST HASFA! who wouldn't want to lose that weight. That's on top of my list! :)

hasz_rushley said...

ALL the BEST tini!