Monday, September 27, 2010

raya oh yeah!!

besnye raye.bes kan.sape kate tak bes.
mase tu la nak jumpe sanak sedare yg jauh di mate, dekat di hati.
rindunye ngan anak2 sedare, wah terase tua pulak. anak sedare mmg ramai.
kazen yg umur sebaya mak saye pun ade.
dan sekarang saye ade dua cucu sedare sudah.
omg. x tau nk suh dak2 kecik ni pggl i ape. nek? grandma? ish .. tak seswai tau!
pangkat je nenek.. tp masih anak dara lagi ni, berjiwa muda ouch.sile jgn muntah


ini baru dua anak sedare yg den ponek nk jage, ain and haikal...ish pic anak sedare laen mane tah poie nye...sase anak sedare aku mencecah lebih 50 org jugak.. banyak tak? mmg tebal poket slua ko nak bg duet raye.. lum kire kazen2 lagi.. besar kan keluarge saya.. but i LOVE all of them very much!

besnye raya bile dapat mkn2. byk juadah spesel di hari raya.,
wiken di miri pun not bad jugak. ade la 3 buah rumah smlm. mmg hepi melantak juadah.
mmg meriah.kat miri ni, we have ONE big happy family. we LOVE each other.
waah~ tak boleh blah kan ayat tu. siyes ni.
sbb miri ni kan 'oversea'. sambutan ala2 pelajar2 oversea kat dlm tv tu la. eheh.
hepi jugak sebab masing2 giler kamera.
pantang hulur kamera, trus tadah muke, masing2 posing aje..
tu la budak2 zaman skrg.



adeh..pic x brape jelas pulak. byk lg pic pending dr umah ayeng ni. cant wait to see those pics. ;)

plg bes kalo raya dpt dgr lagu raye....
lyn lagu yuna..



3 comments:

idayusof said...

ohhh aku x tau pon blog ni dah aktif balik. damn. aku link la ye. :p

hasz_rushley said...

hahaha
baru jek ektip
tgk mood~

mama said...

pah nnt copy gamba je. gamba fesbuk sume mmg aku da compress hahaha. besor benor file