Sunday, August 15, 2010

4th ramadhan

hari ke-4 puase ni, aku leh terlepas sahur.ni sume gare2 korean drama "couple or trouble" (sgt besh hoke).tido at 2.30am in the morning, terjage at 4am tapi tido balik sebab syg nk tinggalkan bantal, lagi2 di luar tingkap kedengaran hujan lebat..nyamannye..bukak mate balik, tgk jam, it was 8.30am in the morning.adoii.deng.sume tak sempat.

ingatkan larat bile tak sahur.sbb dulu2 pun aku mmg tak berape bgn nak pi sahur. but not this time. tengahari jek, perut dh nyanyi2 lagu keroncong.adeh.

hari 4 pose, kami 'rewang' kat umah kak rok.
mase tgh merewang tu pun, time dh nak buke, i dh terduduk dah..terase pitam. kali ni baru terase impact kurang hemoglobin itu. dlm hati, mmg janji nk tibai beef black paper tu byk2 mlm ni.
menu utama: lalapan ikan & ayam. tapi tak amek pun picas food yg sedap itu. sedap? ofkos..tukang masak sume anak2 mude belia remaja ek a.k.a ypc. tapi ketua chef .. kak rok la.

pls refer to below pics.bukan pics food. pic tukang masak. eheh.



oh sebenarnye byk lg team lain. team sambal belacan, team hiasan meja, team buah2an, team makan, eh.. eheh..tapi tak sempat tgn ni nak capture sini sane. =)

yang penting sume enjoy.good teamwork.thumbs up!

2 comments:

Harteeny said...

Can we have the pictures please :)

hasz_rushley said...

bolehhh
nnt i bwk pi opis.. =)